Om oss

MaskinOnline.se lanserades sommaren 2021. Vi är tre stycken som jobbar med detta i dagsläget & har ett stort intresse för verktyg och maskiner. 

I vårt intresse för maskiner & verktyg föddes en ide att driva en E-handel. Vi har själva märkt att på många andra sidor är allt en djungel, alla maskiner ligger överallt och utan särskild ordning. Detta var väckarklockan som fick oss att skrida till verket. Efter ett halvår med prövningar så kan vi nu presentera MaskinOnline.se

Vi har en samlad erfarenhet på 20 år inom bygg- & industrisektorn och vi hoppas att vår sida kan hjälpa dig med ditt byggprojekt! 

Visionen med MaskinOnline.se är att vi vill handleda våra kunder att välja rätt maskin och tillbehör till rätt typ av jobb. Den dyraste skruvdragaren kanske inte är den bästa om du bara "ska sätta upp tavlor på väggen". 

Redan nu finns det förklaringar till verktyg upplagda i respektive kategoritext. Målet är att vi ska ha tillbehör till alla maskiner vi säljer och enkelt visa vilket tillbehör som passar i vilken maskin. 

Kort sagt vill vi förenkla byggbranschens krångliga termer och hjälpa er som kund att välja rätt till ert byggprojekt.


Historia

1/10 - 2021 
Verksamheten öppnar.

1/1 - 2022 
Flyttar vi verksamheten till större och mer ändamålsenliga lokaler på idrottsvägen 31A i Örebro. 

Hösten 2022 
Lanserar vi en systersida med bilvårdsprodukter vid namn Bilschampo.se. Där säljer vi bilvård från de ledande varumärkena i branschen. Även här är hög fokus på användarvänlighet och målet blir att det ska vara lättnavigerat och enkelt att förstå hur produkterna ska användas. 

1/7 - 2023
Vi har vuxit ur lokalen på Idrottsvägen i Örebro och verksamheten flyttar till lageranpassade lokaler i Kumla utanför Örebro på adressen Norra Mosvägen 7C för att få bättre lagerutrymmen och samtidigt få ett bättre flöde på logistiken.

MaskinOnline.se ägs & drivs av MO Retail AB (559314-6706)JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.